Een overzichtelijke en professionele website met een gebruiksvriendelijk support systeem

Start een project

Introductie

Door de stijgende groei van Fin-Match wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.

De bedoeling van de website was om de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers te verbeteren, meer call-to-actions te plaatsen en een technisch support systeem te bouwen waar klanten een plek hebben om hun vragen te stellen.

Voor deze complete opdracht heeft Fin-Match ons benaderd en na een paar goede gesprekken zijn wij gelijk begonnen met brainstormen.

Industrie
Bedrijfsfinancieringen, hypotheken
Platform
Wordpress, dossier systeem, Google

Hoe zijn wij te werk gegaan?

We nemen je mee in ons proces. Voordat we begonnen zijn met bouwen, moest er natuurlijk onderzoek gedaan worden. Wat zijn precies de wensen van Fin-Match, wat doet de huidige markt, hoe profileren concurrenten zich en wat zijn de do's en don'ts? Waar plaatsen we welke knoppen en hoe delen we alles in? Dit is een proces die wij standaard meenemen voordat wij beginnen met het daadwerkelijk ontwerpen en bouwen. Zo weet iedereen namelijk zeker dat de juiste handelingen worden verricht en komen we ook sneller bij het gewenste resultaat!

"Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe website van Fin-Match die door Jointly Heroes is opgeleverd. De website is sneller en gebruiksvriendelijker. Daarbij hebben ze onze verwachtingen overtroffen met het gekoppelde CRM-systeem."

Richard Treffers
Mede-eigenaar Fin-Match

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.

Paramour Pursuits

Paramour Pursuits waagt zich verder weg om echt zinvolle gehoste ervaringen aan te bieden en belooft meeslepende reizen ver buiten de platgetreden toeristische paden. Wij hebben geholpen om dit unieke concept te realiseren.