Een plek op het internet voor het werk van Danny Ghosen

Start een project

Introductie

Omdat Danny verschillende programma's gemaakt heeft en nog gaat maken, was het belangrijk dat hier een website voor gebouwd werd waarin deze ook allemaal zichtbaar werden. We hebben per programma een indeling gemaakt met een videoplayer die in een telefoon zichtbaar is. Dit zorgt voor een unieke maar ook dynamische uitstraling. Ook is er nieuwe blog ontworpen waarin Danny onderwerpen uit de media kan delen en waar hij zijn journalistenhart in kwijt kan.
Industrie
Programmamaker
Platform
Wordpress, Google, Hetzner

Een visuele tentoonstelling van het werk van Danny Ghosen

Tijdens het brainstormen hebben wij nauw contact gehad met Danny over de voortgang van zijn website en de implementatie van onze en zijn ideeën. Door de nauwkeurige samenwerking kwam er al snel een prototype tot stand en vanuit daar zijn wij verder gaan bouwen. Inmiddels staat er een website waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Dankzij de heren van Jointly Heroes heb ik nu een uniek visitekaartje online staan waar ik, samen met anderen, graag naar kijk.

danny ghosen
Danny Ghosen
Journalist en programmamaker

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.