Een B2B bestelplatform voor voedingssupplementen

Start een project

Introductie

Triple Pharma is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij zijn sinds 1997 actief en werken volledig volgens de Nederlandse wet- en regelgeving.

Omdat het aanvragen van de diensten en producten van Triple Pharma niet zomaar door iedereen gedaan mag worden, moest er een afgeschermd gedeelte gebouwd worden waar je alleen toegang tot krijgt als je ingelogd bent. Na het inloggen krijg je bijvoorbeeld toegang tot de prijzen, productinformatie, product USP's, ondersteuning en advies.

Na intensieve brainstormsessies, veel bakjes koffie en nauwkeurige overlegrondes zijn we uiteindelijk bij het eindresultaat gekomen.

Industrie
Vitamines en voedingssupplementen
Platform
Wordpress, WooCommerce, Hostnet

Scheiding tussen ingelogde en uitgelogde gebruikers

De eigenaar van Triple Pharma B.V. had een mooie uitdaging: de prijzen, gegevens en de samenstelling van de aangeboden producten moeten alleen zichtbaar zijn als je aangesloten bent bij Triple Pharma. Oftewel er moesten restricties gebouwd worden voor niet leden van Triple Pharma. Na grondig onderzoek zijn wij tot een oplossing gekomen wat er voor heeft gezorgd dat het inderdaad niet meer mogelijk is voor non-members om bovengenoemde content te bekijken.

Ingebouwde bestellijsten

In de website zelf hebben wij een lijst gebouwd waar producten ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld herbestellingen (repeat orders). Dit maakt het voor de gebruiker erg makkelijk om dezelfde bestellingen opnieuw te plaatsen zonder dat deze handmatig opnieuw ingevoerd hoeven te worden.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.