Een B2B bestelplatform voor voedingssupplementen

Start een project

Introductie

Triple Pharma is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij zijn sinds 1997 actief en werken volledig volgens de Nederlandse wet- en regelgeving.

Omdat het aanvragen van de diensten en producten van Triple Pharma niet zomaar door iedereen gedaan mag worden, moest er een afgeschermd gedeelte gebouwd worden waar je alleen toegang tot krijgt als je ingelogd bent. Na het inloggen krijg je bijvoorbeeld toegang tot de prijzen, productinformatie, product USP's, ondersteuning en advies.

Na intensieve brainstormsessies, veel bakjes koffie en nauwkeurige overlegrondes zijn we uiteindelijk bij het eindresultaat gekomen.

Industrie
Vitamines en voedingssupplementen
Platform
Wordpress, WooCommerce, Hostnet

Scheiding tussen ingelogde en uitgelogde gebruikers

De eigenaar van Triple Pharma B.V. had een mooie uitdaging: de prijzen, gegevens en de samenstelling van de aangeboden producten moeten alleen zichtbaar zijn als je aangesloten bent bij Triple Pharma. Oftewel er moesten restricties gebouwd worden voor niet leden van Triple Pharma. Na grondig onderzoek zijn wij tot een oplossing gekomen wat er voor heeft gezorgd dat het inderdaad niet meer mogelijk is voor non-members om bovengenoemde content te bekijken.

Ingebouwde bestellijsten

In de website zelf hebben wij een lijst gebouwd waar producten ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld herbestellingen (repeat orders). Dit maakt het voor de gebruiker erg makkelijk om dezelfde bestellingen opnieuw te plaatsen zonder dat deze handmatig opnieuw ingevoerd hoeven te worden.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.