Marktonderzoek

Een marktonderzoek zorgt ervoor dat je meer inzage krijgt in je doelgroep(en). Er zijn verschillende manieren om de uitkomsten van dit onderzoek later in de praktijk toe te passen. Een zorgvuldig en marktbreed onderzoek draagt dus bij aan de groei van jouw bedrijf. We proberen in dit onderzoek de huidige positie van je bedrijf in kaart te brengen en voegen de informatie samen met de marktanalyse om een concreet plan te hebben voor de uitvoering van verdere diensten zoals het ontwerpen of aanpassen van de identiteit, het developen van jouw nieuwe online platform of het kijken naar drukwerk.


Start een project

Wat wordt er gedaan tijdens het marktonderzoek?

Tijdens het marktonderzoek kijken wij voornamelijk naar hoe we jouw bedrijf inzicht kunnen laten krijgen in je doelgroep(en). Je wilt als bedrijf de impact van de communicatie testen, de naamsbekendheid in beeld krijgen en het imago van je bedrijf meten. Ook wil je weten wat je concurrenten doen en waarom ze dat doen, hier gaan we vooral in het concurrentie onderzoek dieper op in. Bij Jointly Heroes krijg je de juiste inzichten uit het marktonderzoek die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

marktonderzoek-stappen

Waarom een marktonderzoek?

Een goed uitgevoerd marktonderzoek draagt bij aan de verdere werkzaamheden die we voor jouw organisatie mogen verrichten. Doordat wij van tevoren een nauwkeurige analyse hebben kunnen uitvoeren versoepeld het meerdere fases in het gehele traject. Buiten het versterken van het verdere traject heb je er voor jouw als bedrijf ook enorm veel aan om deze inzichten in kaart te laten brengen door mensen buiten jouw organisatie. Wil je meer uitleg over het uitvoeren van een marktonderzoek? Neem hier gerust contact met ons op!

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.

Fin-Match

Fin-Match is opgericht met de missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Door hun stijgende groei wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.