Verschillende online en offline uitingen voor Flamingo Beer op Bonaire

Start een project

Introductie

Bonaire staat bekend om haar exotische pracht, heerlijk weer en natuurlijk; lekkere drankjes! Niet alleen de smaak van de drankjes moet kloppen, maar ook alles daaromheen. Ons is gevraagd om de branding over te zetten op drukwerkmateriaal dat benodigd was om de overheerlijke drankjes te serveren. Denk dus aan bierviltjes en drankkaarten, maar ook beachflags en borden.

Industrie
Horeca
Platform
Wordpress, Adobe, Print partners, Google

Hoe hebben we het gedaan?

Omdat Flamingo Beer zelf al een huisstijlhandboek had ging het proces erg vlot. Alle ontwerpen zijn overgezet op de te drukken bestanden en doorgestuurd naar de drukker. Daarna hebben wij ervoor gezorgd dat de gedrukte producten ook verscheept werden naar Bonaire en daar netjes aankwamen.

Van ontwerp naar echte website

De website is eerst ontworpen in Adobe XD en daar is de complete huisstijl in meegenomen. Nadat het design was goedgekeurd is de website per onderdeel opgebouwd op een speelse manier om de zomerse look en feel erin te houden.

Print & Signing

Buiten alleen het bouwen van de website om hebben wij Flamingo Beer met veel meer mogen helpen. Denk hierbij aan: banieren, stickers, vlaggen, bierviltjes, borden, tapruiters en nog veel meer. Dit is allemaal netjes verpakt en met een container naar Bonaire gegaan waar alles ook spic en span is aangekomen.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.