Verschillende online en offline uitingen voor Flamingo Beer op Bonaire

Start een project

Introductie

Bonaire staat bekend om haar exotische pracht, heerlijk weer en natuurlijk; lekkere drankjes! Niet alleen de smaak van de drankjes moet kloppen, maar ook alles daaromheen. Concept Bureau de Leeuw heeft ons gevraagd om de branding over te zetten op drukwerkmateriaal dat benodigd was om de overheerlijke drankjes te serveren. Denk dus aan bierviltjes en drankkaarten, maar ook beachflags en borden.

Industrie
Horeca
Platform
Wordpress, Adobe, Print partners, Google

Hoe hebben we het gedaan?

Omdat Flamingo Beer zelf al een huisstijlhandboek had ging het proces erg vlot. Alle ontwerpen zijn overgezet op de te drukken bestanden en doorgestuurd naar de drukker. Daarna hebben wij ervoor gezorgd dat de gedrukte producten ook verscheept werden naar Bonaire en daar netjes aankwamen.

Van ontwerp naar echte website

De website is eerst ontworpen in Adobe XD en daar is de complete huisstijl in meegenomen. Nadat het design was goedgekeurd is de website per onderdeel opgebouwd op een speelse manier om de zomerse look en feel erin te houden.

Print & Signing

Buiten alleen het bouwen van de website om hebben wij Flamingo Beer met veel meer mogen helpen. Denk hierbij aan: banieren, stickers, vlaggen, bierviltjes, borden, tapruiters en nog veel meer. Dit is allemaal netjes verpakt en met een container naar Bonaire gegaan waar alles ook spic en span is aangekomen.

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.

Fin-Match

Fin-Match is opgericht met de missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Door hun stijgende groei wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.