Menukaarten, koffiebekers en bestekzakjes gedrukt in de huisstijl

Start een project

Introductie

Om de huisstijl van Theehuis 't Bluk echt tot leven te laten komen hebben wij gekeken naar welke materialen het beste aansluiten bij de identiteit die zij voeren. Ze hadden de wens om menukaarten, bekers en bestekzakken te laten ontwerpen en drukken. We zijn tot een ontwerp gekomen die vrijwel direct in de smaak viel. Na wat kleine tweaks hebben we nu al meerdere keren prachtig drukwerk mogen verzorgen voor 't Bluk!
Industrie
Horeca
Platform
Wordpress, Print partners

Wij worden altijd snel en goed geholpen door het team van Jointly Heroes voor ons drukwerk. Een team dat graag met je meedenkt als klant is iets wat wij super erg waarderen, keer op keer!

manager theehuis 't bluk drukwerk
Gideon de Looze
Manager

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.