Menukaarten, koffiebekers en bestekzakjes gedrukt in de huisstijl

Start een project

Introductie

Om de huisstijl van Theehuis 't Bluk echt tot leven te laten komen hebben wij gekeken naar welke materialen het beste aansluiten bij de identiteit die zij voeren. Ze hadden de wens om menukaarten, bekers en bestekzakken te laten ontwerpen en drukken. We zijn tot een ontwerp gekomen die vrijwel direct in de smaak viel. Na wat kleine tweaks hebben we nu al meerdere keren prachtig drukwerk mogen verzorgen voor 't Bluk!
Industrie
Horeca
Platform
Wordpress, Print partners

Wij worden altijd snel en goed geholpen door het team van Jointly Heroes voor ons drukwerk. Een team dat graag met je meedenkt als klant is iets wat wij super erg waarderen, keer op keer!

manager theehuis 't bluk drukwerk
Gideon de Looze
Manager

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!

Paramour Pursuits

Paramour Pursuits waagt zich verder weg om echt zinvolle gehoste ervaringen aan te bieden en belooft meeslepende reizen ver buiten de platgetreden toeristische paden. Wij hebben geholpen om dit unieke concept te realiseren.