Meer offerteaanvragen met een vernieuwde en luxe website

Start een project

Introductie

Doğan (eigenaar Held Stukadoors) werkt onderhand al 18 jaar als stukadoor. In 2017 werd hij zelfs winnaar in het televisie programma "Stucmasters".

Om zijn succes te prolongeren, was Doğan op zoek naar een nieuwe en frisse website waar hij zijn werk beter op kon presenteren. Ook moest er een tool ingebouwd worden waarin bezoekers de prijs van de opdracht van tevoren kunnen berekenen op basis van een schatting. Dit scheelt zowel Doğan als bezoekers enorm veel tijd en verwarring en zo hebben we ervoor gezorgd dat klanten altijd correct en snel een offerte kunnen ontvangen.

Industrie
Stukadoorbedrijf
Platform
Wordpress, Google, Print partners

Resultaten

Aantal offerteaanvragen
110%
groene-pijl
Nieuwe websitebezoekers
211%
groene-pijl
Weergave in zoekresultaten
70%
groene-pijl

Nadat Jointly Heroes mijn website heeft aangepakt heb ik gemerkt dat mijn offerteaanvragen zijn gestegen. Ook krijg ik van meerdere mensen te horen dat de website een doorslaggevende factor is geweest in de samenwerking.

held stukadoors
Doğan Kucukakin
Oprichter

Offerte aanvragen was nog nooit zo makkelijk

Bezoekers van de website van Held Stukadoors kunnen de details van hun wensen invullen zoals: de oppervlakte, soort woning, welk materiaal en welke diensten er nodig zijn. Nadat ze dit hebben ingevuld krijgen de bezoekers een prijsschatting in de mail. Dit is uniek want weinig stukadoors maken gebruik van zo'n systeem. Ook benieuwd naar soortgelijke manieren om offertes te sturen? Neem dan gerust contact met ons op.

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.