Menukaarten en website voor één van de gezelligste restaurants van Almere

Start een project

Introductie

Hét restaurant op de Grote Markt in Almere! Bij NUL36 geniet je met elkaar van heerlijk eten, op basis van dagverse producten en gekookt met passie. Aan Jointly Heroes was het de opdracht om deze overheerlijke gerechten in een nieuwe menukaart te plaatsen die aansluit bij de filosofie van NUL36, en dat is gelukt! Door verschillende gesprekken en nauw contact met de eigenaar en manager hebben wij deze menukaart dan ook al meerdere keren, in meerdere variaties mogen ontwerpen en drukken. We hebben echter niet alleen de menukaart ontworpen, maar ook de raambestickering rondom en in het pand is door ons gerealiseerd.
Industrie
Horeca
Platform
Wordpress, Yupo menukaarten, Adobe XD, Google

Overzichtelijke website met ingebouwde menukaart

De website van NUL36 moest niet teveel toeters en bellen hebben, maar moest wel een duidelijk overzicht geven van wat soort restaurant zij zijn. Ingebouwd in de website zitten ook verschillende filters om te schakelen tussen de 4 kaarten die zij hebben. De 4 kaarten worden vervolgens weergegeven in full HD omdat wij geen afbeelding en/of pdf hiervan uploaden maar het daadwerkelijke werkbestand.

Menukaart gedrukt op Yupo plastic

De menukaarten moesten vervolgens ook echt gedrukt worden. Dit hebben wij gedaan op Yupo materiaal. Yupo menukaarten gaan naar onze mening het langste mee. Dit komt vooral door het volgende:

  • De krasbestendigheid van het materiaal
  • Makkelijke schoonmaak
  • Het is moeilijk om te kreukelen
  • De matte afwerking zorgt voor minder schade

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.