Merkenregistratie op topniveau door de professionals van Merkenbureau van Asselt

Start een project

Introductie

Merkbescherming begint met het kiezen van het juiste merk. Aangezien een merk een onderscheidingsteken vormt is het juridisch gezien beter een merk te kiezen of te laten ontwikkelen dat onderscheidend is. Deze boodschap moest duidelijk overgebracht worden bij het maken van de nieuwe website. We zijn begonnen met het ontwerpen van een nieuw logo en huisstijl en hebben vanuit daar gekeken hoe we de website volledig tot haar recht konden laten komen. Het eindresultaat? Meer websitebezoekers, minder klachten en meer contactaanvragen. Helemaal super, toch?
Industrie
Merkregistratie en branchebescherming
Platform
Wordpress, GridPane, Google

Resultaten

Contactaanvragen
134%
groene-pijl
Websitebezoekers
189%
groene-pijl
Telefoongesprekken
56%
groene-pijl

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.