Merkenregistratie op topniveau door de professionals van Merkenbureau van Asselt

Start een project

Introductie

Merkbescherming begint met het kiezen van het juiste merk. Aangezien een merk een onderscheidingsteken vormt is het juridisch gezien beter een merk te kiezen of te laten ontwikkelen dat onderscheidend is. Deze boodschap moest duidelijk overgebracht worden bij het maken van de nieuwe website. We zijn begonnen met het ontwerpen van een nieuw logo en huisstijl en hebben vanuit daar gekeken hoe we de website volledig tot haar recht konden laten komen. Het eindresultaat? Meer websitebezoekers, minder klachten en meer contactaanvragen. Helemaal super, toch?
Industrie
Merkregistratie en branchebescherming
Platform
Wordpress, GridPane, Google

Resultaten

Contactaanvragen
134%
groene-pijl
Websitebezoekers
189%
groene-pijl
Telefoongesprekken
56%
groene-pijl

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.