Merkenregistratie op topniveau door de professionals van Merkenbureau van Asselt

Start een project

Introductie

Merkbescherming begint met het kiezen van het juiste merk. Aangezien een merk een onderscheidingsteken vormt is het juridisch gezien beter een merk te kiezen of te laten ontwikkelen dat onderscheidend is. Deze boodschap moest duidelijk overgebracht worden bij het maken van de nieuwe website. We zijn begonnen met het ontwerpen van een nieuw logo en huisstijl en hebben vanuit daar gekeken hoe we de website volledig tot haar recht konden laten komen. Het eindresultaat? Meer websitebezoekers, minder klachten en meer contactaanvragen. Helemaal super, toch?
Industrie
Merkregistratie en branchebescherming
Platform
Wordpress, GridPane, Google

Resultaten

Contactaanvragen
134%
groene-pijl
Websitebezoekers
189%
groene-pijl
Telefoongesprekken
56%
groene-pijl

Fin-Match

Fin-Match is opgericht met de missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Door hun stijgende groei wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.