Ongekend snelle laadtijd en capaciteitbescherming voor Parra

Start een project

Introductie

Parra is één van de meest populaire websites als het aankomt op binnenlands nieuws omtrent urban cultuur. Ze hebben dagelijks enorm veel unieke bezoekers en merkte voordat zij de samenwerking met Jointly Heroes begonnen dat de website bij veel traffic offline kwam te staan. Dit was natuurlijk een no go. Wij hebben na een aantal gesprekken met de eigenaren van Parra daarom een speciale server ingeschakeld die het verkeer aan moest kunnen. En dat is gelukt. Ook tijdens het viraal gaan van bepaalde posts kon de server de capaciteit makkelijk aan. Het zorgde voor minder laadtijden, een grotere overhead en vooral meer realtime bezoekers.
Industrie
Entertainment, nieuws
Platform
Wordpress, Cloudflare, Hetzner

Resultaten

Meer realtime bezoekers
212%
groene-pijl
Minder laadtijd
-2 sec
groene-pijl
Grotere overhead
181%
groene-pijl

Jointly Heroes is een zeer betrouwbare partij die op korte termijn kan schakelen. Het werken met een jong ambitieus team heb ik altijd als positief ervaren. Ze denken goed mee en komen met innovatie oplossingen omdat hun expertise breder gaat dan alleen het onderhouden en maken van sites. Respect!

Fares Masharawi
Founder & CEO

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.

Fin-Match

Fin-Match is opgericht met de missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Door hun stijgende groei wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.