Ongekend snelle laadtijd en capaciteitbescherming voor Parra

Start een project

Introductie

Parra is één van de meest populaire websites als het aankomt op binnenlands nieuws omtrent urban cultuur. Ze hebben dagelijks enorm veel unieke bezoekers en merkte voordat zij de samenwerking met Jointly Heroes begonnen dat de website bij veel traffic offline kwam te staan. Dit was natuurlijk een no go. Wij hebben na een aantal gesprekken met de eigenaren van Parra daarom een speciale server ingeschakeld die het verkeer aan moest kunnen. En dat is gelukt. Ook tijdens het viraal gaan van bepaalde posts kon de server de capaciteit makkelijk aan. Het zorgde voor minder laadtijden, een grotere overhead en vooral meer realtime bezoekers.
Industrie
Entertainment, nieuws
Platform
Wordpress, Cloudflare, Hetzner

Resultaten

Meer realtime bezoekers
212%
groene-pijl
Minder laadtijd
-2 sec
groene-pijl
Grotere overhead
181%
groene-pijl

Jointly Heroes is een zeer betrouwbare partij die op korte termijn kan schakelen. Het werken met een jong ambitieus team heb ik altijd als positief ervaren. Ze denken goed mee en komen met innovatie oplossingen omdat hun expertise breder gaat dan alleen het onderhouden en maken van sites. Respect!

Fares Masharawi
Founder & CEO

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.