Verpakkingen

Productverpakkingen in jouw huisstijl. Laat een klant gelijk zien wat ze in huis halen door unieke en passende branding te verwerken op jouw productverpakkingen. Dit kan voor productdozen, verzenddozen, en nog veel meer. Van het ontwerp tot aan de levering zorgen wij voor een gestroomlijnd proces en helpen wij meerdere bedrijven om hun producten beter op de kaart te zetten.


Start een project

Logo, kleurgebruik en informatievoorziening

Om jouw productverpakkingen er écht uit te laten springen zorgen wij tijdens het ontwerpen hiervan dat jouw logo er goed op staat, het kleurgebruik klopt en past bij de bestelling en zetten wij relevante informatie op de verpakkingen om jouw klanten de best mogelijke ervaring te geven.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

Productverpakkingen laten ontwerpen en bezorgen

Wil jij graag de productverpakkingen van jouw producten door ons laten ontwerpen, drukken en bezorgen? Dat kan! Wij helpen je graag verder met je wensen en helpen je in dit proces verder om tot de beste opties te komen. Benieuwd naar wat wij kunnen? Neem een kijkje op onze projectenpagina of neem gerust contact met ons op.

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!