Nieuw platform waar mensen hun honden kunnen laten registeren

Start een project

Introductie

Toen de eigenaressen van de European Kennel Club bij ons kwamen voor advies kregen wij per direct enorm veel energie van hun ambities. Zij wilden het bedrijf een complete make-over geven, maar wilden wel de identiteit die herkenbaar was in het oude logo bewaren. Challenge accepted. Bij dit project ging het echt om alles. Van strategie naar identiteit, het bouwen van de website en het ontwerpen en laten drukken van al het drukwerk dat zij gaan gebruiken. Al met al een ontzettend leuke en vooral leerzame uitdaging waar zowel de klant als wij enorm blij zijn met het resultaat.
Industrie
Hondenregistratie
Platform
Wordpress, Print partners, Google, GridPane
huisstijl voorbeeld european kennel club

Een compleet nieuwe huisstijl

Bij het opnieuw ontwerpen en bouwen van een website hoort natuurlijk ook een huisstijl. De eigenaressen van de European Kennel Club hadden wel 1 wens; het huidige logo moest ongeveer gelijk blijven ter ere van hun overleden vader. Het logo mocht wel deels aangepast worden, maar moest herkenbaar blijven voor huidige klanten. Dit is achteraf goed gelukt! Nadat het logo vast was gesteld hebben wij de huisstijl verder ontworpen.

Van prototype naar live website

Het ontwerp van de website werd eerst ontworpen in Adobe XD. Dit is een programma waarin je websiteontwerpen al volledig neer kan zetten zonder dat de website al gelijk gebouwd wordt. Na wat kleine aanpassingen en feedbackrondes waren beide partijen tevreden en zijn we begonnen met de bouw van de website.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.