Reclameborden

Reclameborden worden gebruikt om binnen- en buitenreclame aantrekkelijk te maken met jouw boodschap. Reclameborden zijn vaak prominent aanwezig langs bijvoorbeeld snelwegen, maar ook in bushokjes of abri's. Reclameborden zijn ook erg handig om te gebruiken tijdens een beurs, in een winkel of bij een event.


Start een project

Reclameborden ontwerp

Tijdens het ontwerpen van reclameborden houden wij rekening met de gekozen huisstijl, het logogebruik en juiste en relevante informatievoorziening. De borden moeten natuurlijk opvallen, maar dit moet wel passend zijn bij de organisatie.

Reclameborden laten drukken

Nadat wij het ontwerp hebben gemaakt voor de reclameborden en jij hier tevreden mee bent wordt de opdracht naar één van onze partners verstuurd om te laten drukken in het gewenste materiaal. Wij kijken samen met jou altijd naar de beste opties, zowel qua prijs als materiaal.

Reclamenborden laten verzorgen door Jointly Heroes

Het is geen geheim dat wij het ontwerpen van reclameborden en het drukken hiervan graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen, drukken en leveren van kwalitatieve reclameborden. Besteed daarom je reclamebord vraagstuk uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over reclameborden of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.