Horeca drukwerk

Als horeca eigenaar is het van belang om de branding van jouw bedrijf te laten drukken op geprint materiaal. Denk hierbij aan menukaarten, bestekzakken, flyers en nog veel meer. Om je als restaurant, café of hotel echt te onderscheiden heb je natuurlijk uniek drukwerk nodig. Van het ontwerp tot aan de levering zorgen wij voor een gestroomlijnd proces en helpen wij meerdere horeca eigenaren om hun restaurant, café of hotel beter op de kaart te zetten.


Start een project

Unieke menukaarten voor de beste presentatie van jouw gerechten

Menukaarten zijn voor restaurants eigenlijk wat een visitekaartje is voor accountant. Alle belangrijke informatie die iemand van je nodig heeft moet er op te vinden zijn. Menukaarten kunnen zowel online als offline gepresenteerd worden aan bezoekers. Denk aan een ingebouwde menukaart op je website of losse menukaarten die je op de tafels van gasten neer kunt leggen. Goede menukaarten bestaan uit gecategoriseerd eten en drinken, goede leesbaarheid, duidelijke prijsopgaves en eventuele vegan en/of allergievermeldingen. 

In een goede menukaart wordt ook de huisstijl subtiel verwerkt zodat de menukaarten écht aansluiten bij jouw horeca zaak.

Bestekzakken met jouw eigen huisstijl

Wist jij al dat het mogelijk is om bestekzakjes te laten personaliseren? Wij doen dit al een aantal jaar voor onze klanten en de bezoekers ervaren dit als erg uniek. Ook omdat enorm veel restaurants, cafés en restaurants vaak basis bestekzakken gebruiken. Door het gebruiken van unieke en gepersonaliseerde bestekzakken werk je verder aan de merkidentiteit van jouw horecazaak.

Drinkbekers/koffiebekers met jouw branding

Ook het bedrukken van drinkbekers en koffiebekers beïnvloed de merkervaring van bezoekers. Bij elk bakje koffie of elk bekertje fris worden zij namelijk geconfronteerd met jouw bedrijfsnaam en branding. Zo blijft jouw horecazaak langer in het hoofd van de bezoekers zweven en zullen ze jouw bedrijfsnaam en branding sneller herkennen.

But wait... there is more!

Buiten eerder genoemde menukaarten, bestekzakken en drink- en koffiebekers doen wij natuurlijk veel meer voor onze klanten in de horeca. Zo werken wij ook aan de bestickering van het pand en helpen wij bij het ontwerpen en drukken van materiaal als flyers, posters, drankkaarten, briefpapier, etc. 

Benieuwd naar wat wij kunnen? Neem een kijkje op onze projectenpagina of neem gerust contact met ons op.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.