Flyers & folders

Flyers en folders zijn nog steeds twee van de meest voorkomende soorten drukwerk als het gaat om reclame maken. Vaak ook omdat het drukken hier van erg voordelig is, maar ook omdat het handig te verspreiden is. Dit komt voornamelijk door het formaat en door de dikte van de materialen.


Start een project

Flyers

Op een flyer kan je enorm veel kwijt. Zowel online, met een digitale flyer, als offline met een gedrukte flyer. Een flyer geef je vaak mee aan iemand of leg je ergens neer om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf of om acties bekend te maken. Ze worden ook vaak gebruikt voor het promoten van festivals en evenementen. Omdat je flyers vaak in grote oplage laat drukken is het één van de meest kost effectieve manieren om reclame te maken aangezien je er gelijk duizenden kan verspreiden.

Folders

Een folder is eigenlijk een uitgebreide variant van een flyer. Een flyer is een enkel blaadje die meestal dubbelzijdig wordt gedrukt. Een folder is één groot blad die je meerdere keren vouwt om hem in vorm te brengen en te verdelen in pagina's, vandaar de naam 'folder'.

Ook folders zijn nog steeds erg populair en worden vaak gebruikt als een flyer te weinig ruimte heeft voor de informatie die jij als bedrijf wilt verstrekken.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

Flyers en folders laten ontwerpen, drukken en bezorgen door Jointly Heroes

Wil jij graag de flyers en folders van jouw bedrijf door ons laten ontwerpen, drukken en bezorgen? Dat kan! Wij helpen je graag verder met je wensen en helpen je in dit proces verder om tot de beste opties te komen. Benieuwd naar wat wij kunnen? Neem een kijkje op onze projectenpagina of neem gerust contact met ons op.

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.