Banieren

Bedrijfseigenaren en organisaties gebruiken vaak banieren (ook wel banners genoemd) om op een effectieve en vrij simpele manier belangrijke en relevante informatie zoals een product verkoop, promotie of zelfs een evenement over te brengen aan huidige en potentiële klanten.


Start een project

Gepersonaliseerde banieren voor alle situaties

Sta jij binnenkort op een beurs, heb jij binnen je bedrijfspand banieren staan en moeten deze aangepast worden of wil je misschien een promotie doen en deze middels een banier aan het daglicht brengen? Wij ontwerpen de banieren voor je en zorgen dat je met een unieke banier voor de dag komt.

Banieren laten ontwerpen, drukken en bezorgen door Jointly Heroes

Wil jij graag de banieren van jouw bedrijf door ons laten ontwerpen, drukken en bezorgen? Dat kan! Wij helpen je graag verder met je wensen en helpen je in dit proces verder om tot de beste opties te komen. Benieuwd naar wat wij kunnen? Neem een kijkje op onze projectenpagina of neem gerust contact met ons op.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.

Fin-Match

Fin-Match is opgericht met de missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Door hun stijgende groei wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.