Een custom website gekoppeld aan Realworks met een API om alle objecten in te laden

Start een project

Introductie

Arcuris Bedrijfsmakelaars is een begrip als het gaat om bedrijfshuisvesting in Flevoland en daarbuiten. Betrokken, betrouwbaar, gedreven: dat zijn de kwalificaties van Arcuris Bedrijfsmakelaars. Zij staan niets voor niets in de top 50 van grootste bedrijfsmakelaardijen van Nederland.

Arcuris heeft ons gevraagd om een complete rebuild te maken van de huidige website met een verbeterde UX/UI om de gebruikerservaringen te verbeteren.

Industrie
Bedrijfshuisvesting in Flevoland
Platform
Wordpress, Realworks, Adobe XD, Hetzner

Koppeling met Realworks CRM via een API voor het inladen van bedrijfsobjecten.

Om de dataoverdracht van Realworks (een CRM voor makelaars) naar de nieuwe website voor Arcuris uit te voeren, hebben wij gebruik gemaakt van een gecompliceerde API welke de overdracht mogelijk maakt en vlekkeloos laat verlopen.

Overzichtelijk en makkelijk objecten bekijken, een bezichtinging aanvragen of een brochure downloaden.

De nieuwe website van Arcuris Bedrijfsmakelaars is gebouwd om gebruikers de meest fijne ervaring mogelijk te geven tijdens het gebruik van de website. Zo is het makkelijk om door de objecten (panden) heen te scrollen, kun je makkelijk een bezichtiging aanvragen en bijvoorbeeld de brochure downloaden. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de filtermogelijkheden duidelijk te onderscheiden zijn voor het eenvoudig filteren van bepaalde objecten.

De combinatie van bovenstaande functies zorgen voor:

Performance
96%
groene-pijl
SEO
100%
groene-pijl
Accessibility
100%
groene-pijl

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.