Tools & functies

In de wereld van marketing gebruiken we enorm veel tools en functies om het werk niet alleen makkelijker te maken, maar ook om alles te optimaliseren. We gebruiken bijvoorbeeld tools voor heatmaps, data, rapporten, website optimalisatie en nog veel meer. Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder.


Start een project

Google tools

Google is één van de grootste leverancier als het om tools gaat. Denk aan Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console en nog veel meer. Al deze tools van Google gebruiken wij op dagelijkse basis om websites, webshops en marketingcampagnes te optimaliseren. Ook gebruiken we bijvoorbeeld Google Data Studio voor het uitdraaien van rapporten waar onze klanten inzicht in krijgen.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

Tools en functies voor jouw online platform

Het is geen geheim dat wij het optimaliseren van jouw website door middel van tools en functies graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het optimaliseren van tools en functies voor websites, webshops en marketingcampagnes. Besteed daarom deze vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over tools en functies omtrent marketing of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.