SEO

SEO (search engine optimization) staat voor het organische verbeteren van je vindbaarheid op het internet in voornamelijk zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. Door het optimaliseren van je SEO wordt je niet alleen beter vindbaar, maar presteert je website ook vele malen beter. Er zijn zo'n 200 verschillende manieren om je SEO te optimaliseren. Ja je leest het goed: 200 verschillende manieren. Niet zo gek dat je hier dus een specialist voor inschakelt.


Start een project

Technische SEO

Tijdens het bouwen van websites en webshops denken wij al aan SEO en hoe we dit het beste kunnen aanpakken voor jouw wensen. SEO is namelijk niet alleen het schrijven van teksten, maar er schuilt veel meer achter. Door het verbeteren en optimaliseren van de technische SEO verbeter je dus de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en de laadsnelheid van je website of webshop.

SEO toepassen

SEO uitgelegd

Je kunt het optimaliseren van je website eigenlijk in 10 onderdelen splitsen als het op SEO aankomt:

  1. Indexatie van je website
  2. Google Mobile first indexing
  3. Laadsnelheid van je website
  4. URL's die correct staan
  5. Duplicate content (gekopieerde content)
  6. De veiligheid van je website of webshop
  7. Afbeeldingen tekst geven
  8. Meta titels en beschrijvingen implementeren
  9. Structured data toepassen
  10. Redirects naar verschillende pagina's

Natuurlijk is dit een zeer globale opsomming want zoals eerder aangegeven zijn er ongeveer 200 manieren om je SEO te verbeteren, maar dit zijn wel de 10 belangrijkste maatstaven die Google gebruikt om de indexatie van jouw website of webshop te optimaliseren.

Wij vinden jouw target audience

SEO uitbesteden bij professionals

Het is geen geheim dat wij het optimaliseren van jouw website graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het optimaliseren van SEO voor websites en webshops. Besteed daarom je SEO vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over SEO of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!