Google Analytics

Google Analytics is een populaire en gratis tool van Google waarmee je geavanceerde en uitgebreide statistieken kunt verzamelen over websitebezoekers. Je krijgt met Google Analytics niet standaard gegevens te zien zoals het aantal bezoekers op je website, maar je kan ook dingen zien als demografische gegevens, je kan je conversies bijhouden en bepaalde doelen instellen. Eigenlijk is Analytics zo uitgebreid dat je er meerdere boeken over kunt schrijven.


Start een project
SEO toepassen

Google Analytics voor websites en webshops

Na het afronden van het bouwen van websites en webshops installeren wij altijd een aantal standaard tools op het online platform, waaronder Google Analytics. Dit is niet alleen handig, het is eigenlijk een soort van verplichting. Omdat je zo enorm veel relevante informatie uit Google Analytics kunt halen is het onvoorstelbaar om nog zonder te werken.

De voordelen van Google Analytics

Google Analytics is zo enorm uitgebreid dat je er jarenlang voor kan leren en nog steeds elke dag nieuwe dingen kan tegenkomen. Om het concreet te houden is Google Analytics eigenlijk op te delen in 4 onderdelen:

  • Doelgroep
  • Acquisitie
  • Gedrag
  • Conversies en e-commerce

Je kunt je doelgroep bepalen op basis van data als leeftijd, geslacht en woonplaats. Je kunt je acquisitie cijfers bijhouden van bijvoorbeeld de cijfers uit je webshop. Je kunt het gedrag dat websitebezoekers vertonen op jouw online platform bestuderen en op basis daarvan aanpassingen doen aan je online platform en je kan conversies meten via de handige ingebouwde e-commerce tool van Google Analytics. Uiteraard is er nog véél meer mogelijk, maar dit leggen we je graag uit tijdens een lekkere kop koffie.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

Google Analytics voor jouw bedrijf

Het is geen geheim dat wij het installeren en werkend krijgen van Google Analytics graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het installeren en werkend krijgen van Google Analytics. Niet alleen het installeren en werkend krijgen is belangrijk, maar ook het bestuderen van de cijfers die hier uit voortkomen. Besteed daarom je Google Analytics vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over Google Analytics of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Paramour Pursuits

Paramour Pursuits waagt zich verder weg om echt zinvolle gehoste ervaringen aan te bieden en belooft meeslepende reizen ver buiten de platgetreden toeristische paden. Wij hebben geholpen om dit unieke concept te realiseren.

Triple Pharma B.V.

Triple Pharma B.V. is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij waren op zoek naar een partij die kon helpen en adviseren in het bouwen van hun nieuwe bestelplatform met complexe componenten.