Content

Content is simpel gezegd alle inhoud die jij op je online platform plaatst zoals tekst, foto's en video's. Met unieke content kan je je als organisatie onderscheiden van andere organisaties. Vooral bij het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw website of webshop is het enorm belangrijk om unieke en relevante content te plaatsen.


Start een project

Zoekmachine optimalisatie door middel van content

Als we het hebben over zoekmachine optimalisatie speelt het gebruik van relevante en unieke content een enorm belangrijke rol. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat er tekst op je pagina staat, maar ook wat voor tekst. Zo houden wij bijvoorbeeld altijd rekening met zoekwoorden die populair zijn en zorgen ervoor dat er geen duplicate content in de website staat. Hiermee krijgen pagina's op je website een hogere waarde.

Unieke en relevante content

Een goed marketing bureau houdt niet alleen rekening met de tekstuele inhoud van jouw webpagina's, maar ook naar de verschillende vormen van de content en hoe die aansluiten bij de zoekintentie van de gebruiker. Wij verplaatsen ons eerst in de schoenen van de bezoeker en proberen vanuit die visie te kijken wat je als bezoeker op een webpagina wilt lezen als je bepaalde zoektermen in Google plaatst.

Content uitbesteden bij Jointly Heroes

Het is geen geheim dat wij het bedenken en plaatsen van content op jouw website graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het bedenken en plaatsen van content voor websites en webshops. Besteed daarom je content vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over content of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Arcuris Bedrijfsmakelaars

Arcuris Bedrijfsmakelaars is een begrip als het gaat om bedrijfshuisvesting in Flevoland en daarbuiten. Betrokken, betrouwbaar, gedreven: dat zijn de kwalificaties van Arcuris Bedrijfsmakelaars.

Triple Pharma B.V.

Triple Pharma B.V. is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij waren op zoek naar een partij die kon helpen en adviseren in het bouwen van hun nieuwe bestelplatform met complexe componenten.