Motion design

Met animaties bedoelen wij speciale animaties die niet gebruik maken van pixels maar het 'renderen' in de browser zelf. Met deze animaties kan je jouw online platform visueel aantrekkelijker maken en bijvoorbeeld dingen uitlichten. Wij gebruiken hier Lottie voor. Waarom? Zet jij animaties los in je website, gaat deze minder presteren volgens de Google parameters.


Start een project

Animaties op je website of webshop

Animaties zijn bewegende elementen op je online platform die van vorm en formaat kunnen verschillen. Ze hebben de intentie om het online platform aantrekkelijker en meer dynamisch te maken en zorgen voor meer interactie. Ook kan je animaties gebruiken om de aandacht te verleggen naar bepaalde componenten op je online platform.

Lottie®

Lottie is een op JSON gebaseerd animatiebestandsformaat waarmee ontwerpers animaties op elk platform net zo gemakkelijk kunnen verzenden als statische componenten. Het zijn kleine bestanden die op elk apparaat werken en kunnen worden vergroot of verkleind zonder pixelvorming.

Animaties uitbesteden?

Wil jij de animaties van je website of webshop ook aanpakken? Doordat wij nauwkeurig te werk gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals animaties, bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen van animaties. Besteed daarom je animatie vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over het ontwerpen en werkend krijgen van animaties of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.