Logo ontwerp

Een simpel logo is het meest effectief, maar het maken van een effectief en simpel logo is uiterst gecompliceerd. Door het toepassen van de juiste expertise zorgen wij ervoor dat jouw (merk)identiteit een nieuw leven krijgt en een herkenbaar onderdeel wordt van jouw bedrijf. Waar denk je aan als we praten over “een gele M” of de “Swoosh”? McDonald's en Nike natuurlijk. 2 simpele beeldmerken die wereldwijd herkend worden zonder dat de bedrijfsnaam erbij staat. Dat is het krachtige van een simpel en effectief logo.


Start een project

Logo's ontwerpen was de basis

Bij Jointly Heroes zijn wij ooit begonnen met het ontwerpen van logo's voor start-ups. Inmiddels doen we dit ook voor Mkb'ers door heel Nederland en soms zelfs internationaal. Wij vinden dat een logo de basis is van je bedrijf. Het moet echt een herkenningspunt zijn voor klanten en bezoekers. Wij doen dan ook al jarenlang ons best om voor alle bedrijven die wij helpen een enorm sterk logo neer te zetten.

Logo ontwerp uitbesteden

Wil jij het logo van je bedrijf ook door ons laten ontwerpen? Iedereen wilt natuurlijk een herkenbaar logo creëren, maar hoe bereik je zoiets? Doordat wij nauwkeurig te werk te gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals het ontwerpen van logo's bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent logo design. Besteed daarom je logo vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over logo's of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

 

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.