Logo ontwerp

Een simpel logo is het meest effectief, maar het maken van een effectief en simpel logo is uiterst gecompliceerd. Door het toepassen van de juiste expertise zorgen wij ervoor dat jouw (merk)identiteit een nieuw leven krijgt en een herkenbaar onderdeel wordt van jouw bedrijf. Waar denk je aan als we praten over “een gele M” of de “Swoosh”? McDonald's en Nike natuurlijk. 2 simpele beeldmerken die wereldwijd herkend worden zonder dat de bedrijfsnaam erbij staat. Dat is het krachtige van een simpel en effectief logo.


Start een project

Logo's ontwerpen was de basis

Bij Jointly Heroes zijn wij ooit begonnen met het ontwerpen van logo's voor start-ups. Inmiddels doen we dit ook voor Mkb'ers door heel Nederland en soms zelfs internationaal. Wij vinden dat een logo de basis is van je bedrijf. Het moet echt een herkenningspunt zijn voor klanten en bezoekers. Wij doen dan ook al jarenlang ons best om voor alle bedrijven die wij helpen een enorm sterk logo neer te zetten.

Logo ontwerp uitbesteden

Wil jij het logo van je bedrijf ook door ons laten ontwerpen? Iedereen wilt natuurlijk een herkenbaar logo creëren, maar hoe bereik je zoiets? Doordat wij nauwkeurig te werk te gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals het ontwerpen van logo's bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent logo design. Besteed daarom je logo vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over logo's of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

 

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.

M&N Bestratingen

M&N Bestratingen zet zich al jarenlang in om met hun expertise overal en altijd kwaliteit te leveren wat betreft het aanleggen van alle soorten bestratingen. Zij hebben ons gevraagd om hun website te vernieuwen en optimaliseren.