Illustraties

Custom illustraties zijn tekeningen die op maat gemaakt worden voor jou als persoon of voor jouw organisatie. We hebben een dedicated design team met illustratie professionals die je hier verder mee op weg kunnen helpen.


Start een project

Waarom illustraties de identiteit van je bedrijf versterken

Het laten ontwerpen of zelf tekenen van illustraties die bij je huisstijl aansluiten versterkt het imago van je bedrijf. Illustraties zijn altijd custom wat inhoudt dat je als illustrator vrijwel altijd originele tekeningen maakt. Door het ontwerpen van eigen illustraties zorg je in ieder geval voor:

  • Originele content
  • Illustraties die aansluiten op je huisstijl
  • Herkenningspunten voor mensen van buitenaf
  • Content op je online en offline platforms wordt aantrekkelijker
  • Zorgt voor dynamiek in content
Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

Illustraties uitbesteden

Wil jij het ontwerpen van illustraties voor bijvoorbeeld je website, webshop of misschien wel een magazine uitbesteden? Doordat wij nauwkeurig te werk gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals het illustreren van unieke content, bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent illustraties. Besteed daarom je illustratie vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over illustraties of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.