Vernieuwde website met Google reviews en een offerte tool

Start een project

Introductie

Voor M&N Bestratingen hebben wij een nieuwe website gemaakt waarin klanten en nieuwe bezoekers makkelijker kunnen navigeren. Er zijn duidelijkere call-to-actions geplaatst en het contactformulier is versimpeld om contact met nieuwe bezoekers toegankelijker te maken. Er is een reviewpagina ingebouwd waarin altijd Google reviews zichtbaar zijn zodat nieuwe bezoekers kunnen zien hoe vorige klanten geholpen zijn. Ook is er een social feed gemaakt zodat elke bezoeker het gemaakte werk kan bekijken.
Industrie
Sierbestratingen
Platform
Wordpress, Print partners, Bestickering partner, Google

Offerte aanvragen op de website

We hebben er niet alleen voor gezorgd dat het mogelijk is om een offerte aan te vragen, maar ook vooral dat het makkelijker is. De bezoekers kunnen een kort offerteformulier invullen met een schatting van de opdracht. Deze komt vervolgens in de mailbox van de eigenaren van M&N Bestratingen terecht en die kunnen daardoor weer actie ondernemen.

We worden altijd keurig en netjes geholpen door de heren van Jointly Heroes. Het begon met een simpele website en is later uitgegroeid tot een uitgebreidere en modernere versie van de website en ze hebben zelfs onze bus bedrukt. Enorm tevreden over deze partij!

mn bestratingen michael versteeg
Michael Versteeg
Eigenaar

Complete huisstijl in combinatie met passend drukwerk

Voor de eigenaren van M&N Bestratingen zijn wij begonnen met het ontwerpen van een logo. Nadat deze was goedgekeurd zijn wij verder gegaan met het uitbouwen van de huisstijl. De heren hadden geen specifieke wensen en dus konden wij letterlijk onze gang gaan. Na een aantal kleine aanpassingen zijn wij uiteindelijk tot deze huisstijl gekomen en hebben dit versterkt met bijpassend drukwerk.

Bestickerde werkbussen

De heren van M&N wilden ook graag hun werkbussen bestickerd hebben met reclame. Hier moesten uiteraard de diensten op staan en het moest een stoere look & feel hebben. Wij zijn al vrij snel tot een ontwerp gekomen en hebben deze vervolgens laten plakken door één van onze partners. Het resultaat mag er wezen!

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.