Huisstijl

Een complete huisstijl bevat een logo (beeld en woordmerk), kleuren, lettertypes, patronen, texturen, iconen, foto/video, tone of voice en persona. Hieruit vloeit een huisstijlhandboek welke mensen binnen en buiten jouw organisatie kunnen hanteren voor het gebruik van eerder genoemde onderdelen.


Start een project

Effectief je huisstijl inzetten binnen en buiten je organisatie

Een complete huisstijl bestaat eigenlijk uit de bouwstenen van de identiteit van een bedrijf. Door intern en extern actief je huisstijl door te voeren creëer je herkenningspunten voor mensen binnen en buiten je organisatie. Zo weet je personeel bijvoorbeeld hoe ze kleuren, stijlvormen en logo's moeten toepassen en zullen mensen van buitenaf jouw huisstijl steeds meer aan jouw organisatie linken.

Huisstijl uitbesteden

Wil jij de huisstijl van je bedrijf ook aanpakken? Iedereen wilt natuurlijk een herkenbare huisstijl creëren, maar hoe doe je zoiets? Doordat wij nauwkeurig te werk gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals een huisstijl bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen van een huisstijl. Besteed daarom je huisstijl vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over het ontwerpen van een huisstijl of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.