Branding

De branding van jouw bedrijf is eigenlijk het algehele plaatje die jij laat terugkomen in jouw communicatie. Branding komt terug in de visuele identiteit (logo, typografie, huisstijl, visitekaartjes, etc), advertenties die je plaatst, de e-mails die je stuurt, de communicatie met de klant en bijvoorbeeld gesprekken die je voert op social media of andere communicatiemiddelen. Het is een herkenningspunt voor (potentiële) klanten van jouw bedrijf.


Start een project

Wat doet branding voor jouw bedrijf?

Zoals eerder benoemd is de branding binnen jouw bedrijf een herkenningspunt voor mensen van buitenaf. Je gebruikt het in de manieren waarop je jouw bedrijf presenteert, hoe je communiceert en probeert dit altijd dicht bij de filosofie van je bedrijf te houden. Je begint al met het 'branden' van jouw bedrijf op het moment dat je ermee begint, namelijk het bedenken van een merknaam en bijvoorbeeld het ontwerpen van een logo om je naamsbekendheid te vergroten.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

Branding uitbesteden

Wil jij de zichtbaarheid van je bedrijf ook vergroten? Iedereen wilt natuurlijk een herkenbare branding creëren, maar hoe bereik je zoiets? Doordat wij nauwkeurig te werk gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals branding bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent branding. Besteed daarom je branding vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over branding of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.