High traffic hosting

Heb jij een online platform met duizenden bezoekers per dag? Dan kan je niet zomaar een willekeurige serverhost inschakelen om alles 'up and running' te houden. Wij maken gebruik van high-end serverruimtes voor onze klanten met veel website traffic en zorgen er daarmee voor dat de website het niet alleen aankan, maar vooral dat de gebruiker niks van de drukte merkt.


Start een project

Veel verkeer en hoge pieken

Voor online platforms met veel traffic hebben wij verschillende passende oplossingen. Wij zorgen ervoor dat je online blijft tijdens hoge bezoekersaantallen en houden de website scherp. Dit doen wij door onze server continue te updaten en eventuele storingen, voordat deze problemen gaan opleveren, op te lossen.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.