High traffic hosting

Heb jij een online platform met duizenden bezoekers per dag? Dan kan je niet zomaar een willekeurige serverhost inschakelen om alles 'up and running' te houden. Wij maken gebruik van high-end serverruimtes voor onze klanten met veel website traffic en zorgen er daarmee voor dat de website het niet alleen aankan, maar vooral dat de gebruiker niks van de drukte merkt.


Start een project

Veel verkeer en hoge pieken

Voor online platforms met veel traffic hebben wij verschillende passende oplossingen. Wij zorgen ervoor dat je online blijft tijdens hoge bezoekersaantallen en houden de website scherp. Dit doen wij door onze server continue te updaten en eventuele storingen, voordat deze problemen gaan opleveren, op te lossen.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.

Fin-Match

Fin-Match is opgericht met de missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Door hun stijgende groei wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.