High traffic hosting

Heb jij een online platform met duizenden bezoekers per dag? Dan kan je niet zomaar een willekeurige serverhost inschakelen om alles 'up and running' te houden. Wij maken gebruik van high-end serverruimtes voor onze klanten met veel website traffic en zorgen er daarmee voor dat de website het niet alleen aankan, maar vooral dat de gebruiker niks van de drukte merkt.


Start een project

Veel verkeer en hoge pieken

Voor online platforms met veel traffic hebben wij verschillende passende oplossingen. Wij zorgen ervoor dat je online blijft tijdens hoge bezoekersaantallen en houden de website scherp. Dit doen wij door onze server continue te updaten en eventuele storingen, voordat deze problemen gaan opleveren, op te lossen.

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.