High traffic hosting

Heb jij een online platform met duizenden bezoekers per dag? Dan kan je niet zomaar een willekeurige serverhost inschakelen om alles 'up and running' te houden. Wij maken gebruik van high-end serverruimtes voor onze klanten met veel website traffic en zorgen er daarmee voor dat de website het niet alleen aankan, maar vooral dat de gebruiker niks van de drukte merkt.


Start een project

Veel verkeer en hoge pieken

Voor online platforms met veel traffic hebben wij verschillende passende oplossingen. Wij zorgen ervoor dat je online blijft tijdens hoge bezoekersaantallen en houden de website scherp. Dit doen wij door onze server continue te updaten en eventuele storingen, voordat deze problemen gaan opleveren, op te lossen.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.

M&N Bestratingen

M&N Bestratingen zet zich al jarenlang in om met hun expertise overal en altijd kwaliteit te leveren wat betreft het aanleggen van alle soorten bestratingen. Zij hebben ons gevraagd om hun website te vernieuwen en optimaliseren.