Eigen server

Bij Jointly Heroes maken we gebruik van eigen serverruimtes. Dit doen we om "the middle man" tussen ons proces uit te halen. Niet alleen fijn voor ons, maar ook zeker voor jou als klant. Met onze eigen serverruimtes willen we jou van A t/m Z ontzorgen en kunnen daarmee ook veel beter onze kwaliteit waarborgen. 


Start een project

Shared hosting? Nee bedankt!

Ben je bekend met de term shared hosting? Dit betekent dat je een serverruimte met verschillende andere organisaties deelt en daarmee dus inlevert op capaciteit. Wij hebben een eigen server staan die opgedeeld is in verschillende kamers zodat jij altijd je eigen serverruimte hebt. Deze wordt dus niet beïnvloed door andere partijen.

Serverruimte reserveren bij Jointly Heroes

Natuurlijk willen wij je verder ontzorgen op het gebied van hosting, onderhoud en support. Hierover gaan we graag verder met je in gesprek om te kijken wat precies je wensen zijn en wat er nu écht bij jouw organisatie past. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Triple Pharma B.V.

Triple Pharma B.V. is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij waren op zoek naar een partij die kon helpen en adviseren in het bouwen van hun nieuwe bestelplatform met complexe componenten.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.