Eigen server

Bij Jointly Heroes maken we gebruik van eigen serverruimtes. Dit doen we om "the middle man" tussen ons proces uit te halen. Niet alleen fijn voor ons, maar ook zeker voor jou als klant. Met onze eigen serverruimtes willen we jou van A t/m Z ontzorgen en kunnen daarmee ook veel beter onze kwaliteit waarborgen. 


Start een project

Shared hosting? Nee bedankt!

Ben je bekend met de term shared hosting? Dit betekent dat je een serverruimte met verschillende andere organisaties deelt en daarmee dus inlevert op capaciteit. Wij hebben een eigen server staan die opgedeeld is in verschillende kamers zodat jij altijd je eigen serverruimte hebt. Deze wordt dus niet beïnvloed door andere partijen.

Serverruimte reserveren bij Jointly Heroes

Natuurlijk willen wij je verder ontzorgen op het gebied van hosting, onderhoud en support. Hierover gaan we graag verder met je in gesprek om te kijken wat precies je wensen zijn en wat er nu écht bij jouw organisatie past. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.