E-mail

Mailen was nog nooit zo makkelijk. Door de hedendaagse opties is het aanmaken, instellen en bijhouden van mailaccounts zo gepiept. Wees niet bang om over te stappen van mailprovider. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel opties om je oude mail te migreren naar nieuwe omgevingen. Zo raak je dus nooit gegevens kwijt!


Start een project

Google Workspace

Google Workspace is momenteel de snelst groeiende dienst van Google. Google Workspace, voormalig 'Google Apps for Work' bestaat uit meerdere programma's die ervoor zorgen dat jouw interne processen gestroomlijnd worden.

Momenteel vallen de volgende diensten onder Google Workspace:

  • Gmail
  • Documenten
  • Spreadsheets
  • Drive
  • Agenda
  • Hangout

Al deze programma's hangen met elkaar samen wat er voor zorgt dat al jouw data altijd met elkaar verbonden staat en ook in de Google cloud (Google Drive) wordt opgeslagen zonder dat je hier zelf actie voor hoeft te ondernemen.

Hostnet mail

Wil jij geen gebruik maken van Google Workspace, maar wil je wel je mail via onze diensten regelen? Dan raden wij Hostnet aan. Hostnet is iets goedkoper, maar heeft vaker problemen met uptime en serveronderhoud. Dit betekent natuurlijk niet dat het slecht is, maar het is wel zo dat wij Google Workspace aanraden boven Hostnet.

Triple Pharma B.V.

Triple Pharma B.V. is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij waren op zoek naar een partij die kon helpen en adviseren in het bouwen van hun nieuwe bestelplatform met complexe componenten.

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.