Automatisering

Automatiseren is eigenlijk het vervangen van menselijke arbeid door machines en/of computers en computerprogramma's. Automatisering is daarom ook een veel voorkomend onderdeel bij websites en webshops. Website en webshopbezoekers worden hierdoor sneller geholpen, je bespaart tijd als organisatie en houdt dus ook meer geld over aan het einde van de streep.


Start een project

Processen versimpelen met automatisering

Vroeger werkte we vooral met enorm grote Excel bestanden die complexe formules bevatte. Tegenwoordig hoeft dat gelukkig niet meer. Door middel van automatisering kunnen er bepaalde gegevens automatisch omgezet worden in de achterliggende systemen. Dit scheelt niet alleen enorm veel tijd, maar verbeterd ook de klantervaring op jouw website of webshop.

Automatisering uitbesteden voor meer omzet

Het is geen geheim dat wij energie krijgen van het automatiseren van online platforms. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen van automatisering en alles daaromheen. Besteed daarom je automatisering opdracht uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over het automatiseren van online platforms of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.