API koppelingen

Een API is een klein stuk software en zorgt er voor dat twee verschillende programma's of systemen met elkaar kunnen communiceren. Eigenlijk kun je API koppelingen zien als een virtuele USB kabel die een website bijvoorbeeld verbonden houdt met een andere website of CRM systeem.


Start een project

Koppel je online platform

Een API (application programming interface) koppeling zorgt voor het doorsturen van gegevens van bijvoorbeeld een contactformulier naar een extern contactformulier. Het is simpel gezegd een systeem om andere systemen met elkaar samen te laten werken. Elk mens maakt dagelijks gebruik van API koppelingen zonder dat ze het vaak doorhebben. Denk bijvoorbeeld aan de API van WhatsApp om nieuwe berichten op te halen of met de API van je weer app om te controleren of het gaat regenen.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

API Koppelingen uitbesteden

Het is geen geheim dat wij het installeren en werkend krijgen van API koppelingen graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het werkend krijgen van verschillende API koppelingen en alles daaromheen. Besteed daarom je API koppeling vraagstuk uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over API koppelingen of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.

M&N Bestratingen

M&N Bestratingen zet zich al jarenlang in om met hun expertise overal en altijd kwaliteit te leveren wat betreft het aanleggen van alle soorten bestratingen. Zij hebben ons gevraagd om hun website te vernieuwen en optimaliseren.