API koppelingen

Een API is een klein stuk software en zorgt er voor dat twee verschillende programma's of systemen met elkaar kunnen communiceren. Eigenlijk kun je API koppelingen zien als een virtuele USB kabel die een website bijvoorbeeld verbonden houdt met een andere website of CRM systeem.


Start een project

Koppel je online platform

Een API (application programming interface) koppeling zorgt voor het doorsturen van gegevens van bijvoorbeeld een contactformulier naar een extern contactformulier. Het is simpel gezegd een systeem om andere systemen met elkaar samen te laten werken. Elk mens maakt dagelijks gebruik van API koppelingen zonder dat ze het vaak doorhebben. Denk bijvoorbeeld aan de API van WhatsApp om nieuwe berichten op te halen of met de API van je weer app om te controleren of het gaat regenen.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

API Koppelingen uitbesteden

Het is geen geheim dat wij het installeren en werkend krijgen van API koppelingen graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het werkend krijgen van verschillende API koppelingen en alles daaromheen. Besteed daarom je API koppeling vraagstuk uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over API koppelingen of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.