Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Start een project
Vanaf heden is Jointly Heroes geaccrediteerd door de SBB. Dit betekent dat wij een erkend leerbedrijf zijn. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons deze zomer deze officiële erkenning overhandigt.

Wat betekent dit voor ons?

Ons team bestaat uit vier (ex)-studenten die samen de gezamenlijke passie voor ondernemen hebben gecombineerd met onze unieke interesses.  Wij weten wat voor impact een goede organisatie kan hebben voor een leergierige student. Verder hebben wij de ambitie om studenten niet alleen op te leiden met vakinhoudelijke opdrachten maar zien wij ook een kans in begeleiding van de persoonlijke ontwikkeling.

Oproep aan studenten

Wij zijn vanaf nu ook opzoek zijn naar een stagiair! Wat houdt dit in?

Passie omzetten naar een eigen identiteit door vakidioten. Wij laten merken excelleren door het leveren van een uniek online profiel, het juiste printwerk, de beste signing en innovatieve content op maat. Wij hebben momenteel een portfolio van ruim 60 klanten en deze blijft groeien. Wij bieden development, print, signing, hosting, marketing, branding en design aan voor onze klanten. Onze visie is om de wensen van de klant te vertalen naar eindproducten die scoren. Wij zoeken een creatieve topper die zijn of haar skills wilt verbeteren in de praktijk met échte klanten.

Het zijn opdrachten uiteenlopend van bijvoorbeeld:

  • Websites ?
  • Webshops ?
  • Software ?

Naast het ontwikkelen van skills willen wij jou persoonlijk begeleiden. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanleren van praktijkgerichte competenties in combinatie met persoonlijke ontwikkeling essentieel is om te slagen als software developer. Klaar om het verschil te maken? Wij wel.

Mail je CV en motivatiebrief naar [email protected]!

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!