Het beste materiaal voor menukaarten: Yupo!

Start een project
Een van onze grootste ergernissen ontstaat wanneer wij heerlijk aan het genieten zijn op een terras dat je vervolgens een geplastificeerde en verkreukelde menukaart krijgt aangereikt. Deze frustratie zetten wij om in motivatie om voor onze horecapartners de allerbeste menukaarten te ontwerpen!

Werken in de horeca doen we met passie!

Dat wij partners hebben in de horeca branche, is voor ons geen verrassing. De passie waarmee de koks het eten bereiden of de gastvrouw haar gasten welkom heet, gebruiken wij in onze producten. Wij vinden de menukaart het onmisbare visitekaartje in iedere horecazaak De uitdaging is om een menukaart te ontwerpen die aansluit bij het concept van de organisatie en de gerechten die daar worden geserveerd.

Onderscheidend in top kwaliteit!

In de praktijk zien we dat menukaarten erg uiteenlopen in materiaal. Soms krijgen de gasten letterlijk een geplastificeerd A4'tje aangereikt waar de gerechten gepresenteerd staan. Voor ons is dat een absolute no go!
Wij raden onze horeca partners altijd aan om het materiaal Yupo te gebruiken voor de menukaarten. Dit sterke materiaal is waterbestendig en scheurt niet. Hierdoor is Yupo opgewassen tegen de meest extreme (weers)omstandigheden maar uiteraard óók de glas bier/wijn die per ongeluk over de tafel verdwijnt. Daarnaast adviseren wij altijd om in de afwerking altijd een anti-kras laag toe te voegen. Zo blijft de kaart altijd van topkwaliteit!

Alle voordelen van het materiaal: Yupo op een rijtje:

  • Water- en scheurbestendig;
  • Ideaal voor binnen en buiten! Geschikt voor alle (weers)omstandigheden. Ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals sauna's en zwembaden;
  • Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld flyers, folders en flessenhangers.

Benieuwd naar welke producten wij nog meer ontwerpen voor onze horeca partners? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.

Triple Pharma B.V.

Triple Pharma B.V. is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij waren op zoek naar een partij die kon helpen en adviseren in het bouwen van hun nieuwe bestelplatform met complexe componenten.