Grote ambities op een nieuwe locatie

Start een project
Wij zijn erg trots om te melden dat wij een nieuwe locatie hebben gevonden. Een kantoor met een prachtig uitzicht over de stad van Almere. Het nieuwe kantoor is voor ons een gewenste ontwikkeling om als team beter samen te kunnen werken en een vertrouwde omgeving te creëren voor ons en voor onze klanten.

Nieuwe locatie

Vanaf eind 2019 waren wij op zoek naar een locatie die wij helemaal eigen konden maken. Deze hebben wij uiteindelijk gevonden op de 17e verdieping aan de Landdrostdreef 124 in Almere. Vanaf deze locatie kunnen we niet alleen genieten van de prachtige groenvoorzieningen van de stad, maar kijken wij ook uit over het Markermeer, de Oostvaardersplassen en de Johan Cruijff ArenA. Wat een heerlijke binnenkomer!

De zeventiende verdieping delen wij samen met MiSa Brands, Stichting FFP, Fin-Match en YouTubers Sven & Koen. Een jong en ambitieus gezelschap!

Torenhoge ambities

Onze ambities rijken namelijk ook steeds verder. Onze diensten zijn uitgebreid en ons klantenportfolio bijna verdubbeld! Wij hebben het afgelopen jaar prachtige projecten mogen uitvoeren in samenwerking met o.a. Danny Ghosen, Held Stukadoors en ParraTV.

Onze visie is om diensten te leveren van topkwaliteit. Dit willen wij realiseren door onszelf continue te ontwikkelen op het gebied van development, design, marketing en print & signing.

Wij nodigen je van harte uit om bij te praten tijdens een heerlijke bak koffie of een potje darts! Benieuwd naar onze werkwijze? In deze blog staat omschreven hoe onze projecten aanpakken: Klik hier.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.