Visitekaartjes

Een visitekaartje wordt nog steeds dagelijks gebruikt om communicatie in de toekomst te verbeteren. Je geeft een visitekaartje immers weg aan een persoon waarvan je hoopt dat deze door middel van dit kaartje weer gemakkelijk contact met jou kan opnemen. Het is daarom benodigd dat een goed visitekaartje voorzien wordt van alle relevante informatie die een persoon nodig heeft om jou gemakkelijk te kunnen bereiken.


Start een project

Visitekaartjes in verschillende soorten materiaal

Er zijn tegenwoordig tientallen verschillende soorten materiaal waar jij het ontwerp van je visitekaartje op kan laten drukken. Natuurlijk moet het materiaal wel aansluiten bij jouw bedrijf. Er is zat keuze uit goedkoop materiaal wat veel uitgedeeld wordt of duur materiaal met extra luxe afwerkingen.

Visitekaartjes laten ontwerpen, drukken en bezorgen door Jointly Heroes

Wil jij graag de visitekaartjes van jouw bedrijf en personeel door ons laten ontwerpen, drukken en bezorgen? Dat kan! Wij helpen je graag verder met je wensen en helpen je in dit proces verder om tot de beste opties te komen. Benieuwd naar wat wij kunnen? Neem een kijkje op onze projectenpagina of neem gerust contact met ons op.

Fin-Match

Fin-Match is opgericht met de missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Door hun stijgende groei wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.