Visitekaartjes

Een visitekaartje wordt nog steeds dagelijks gebruikt om communicatie in de toekomst te verbeteren. Je geeft een visitekaartje immers weg aan een persoon waarvan je hoopt dat deze door middel van dit kaartje weer gemakkelijk contact met jou kan opnemen. Het is daarom benodigd dat een goed visitekaartje voorzien wordt van alle relevante informatie die een persoon nodig heeft om jou gemakkelijk te kunnen bereiken.


Start een project

Visitekaartjes in verschillende soorten materiaal

Er zijn tegenwoordig tientallen verschillende soorten materiaal waar jij het ontwerp van je visitekaartje op kan laten drukken. Natuurlijk moet het materiaal wel aansluiten bij jouw bedrijf. Er is zat keuze uit goedkoop materiaal wat veel uitgedeeld wordt of duur materiaal met extra luxe afwerkingen.

Visitekaartjes laten ontwerpen, drukken en bezorgen door Jointly Heroes

Wil jij graag de visitekaartjes van jouw bedrijf en personeel door ons laten ontwerpen, drukken en bezorgen? Dat kan! Wij helpen je graag verder met je wensen en helpen je in dit proces verder om tot de beste opties te komen. Benieuwd naar wat wij kunnen? Neem een kijkje op onze projectenpagina of neem gerust contact met ons op.

Paramour Pursuits

Paramour Pursuits waagt zich verder weg om echt zinvolle gehoste ervaringen aan te bieden en belooft meeslepende reizen ver buiten de platgetreden toeristische paden. Wij hebben geholpen om dit unieke concept te realiseren.

Arcuris Bedrijfsmakelaars

Arcuris Bedrijfsmakelaars is een begrip als het gaat om bedrijfshuisvesting in Flevoland en daarbuiten. Betrokken, betrouwbaar, gedreven: dat zijn de kwalificaties van Arcuris Bedrijfsmakelaars.