Social media

Door de populariteit van social media is het tegenwoordig erg makkelijk om je bedrijf op een bepaalde manier te presenteren aan de buitenwereld. Hiermee bedoelen we niet alleen je bedrijfslogo met bijpassende huisstijl, maar ook de dingen die je op social media plaatst en campagnes die je hier kan voeren. Social media platforms zoals TikTok en Instagram worden met de dag populairder en dit is ook de reden dat enorm veel bedrijven hier gebruik van maken door op deze platforms te adverteren.


Start een project

Jouw merk laten excelleren op alle socials

Met social media marketing zorg je ervoor dat jouw product en/of dienst gevonden wordt door de juiste doelgroep. Hiervoor kun je advertenties inschakelen met speciale targeting, maar bijvoorbeeld ook aan geplande content en branding doen middels standaard posts. Een goede social media marketing strategie kan jouw bedrijf enorm veel voordelen opleveren, mits je het goed aanpakt.

Waarom geplande content werkt

Het vooraf bedenken en inplannen van relevante en unieke content in jouw eigen huisstijl is enorm handig om een bedrijf mee in de kijker te spelen. Standaard dagen en tijden zorgen voor continuïteit, optimalisatie van de algoritmes en geeft je enorm veel informatie over interactie. Wij gebruiken verschillende tools om social media planning te optimaliseren die ons enorm veel inzicht geven over wat je moet posten, wanneer je het moet posten en vooral waarom je het moet posten.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

Social media marketing uitbesteden

Het is geen geheim dat wij jouw social media kanalen graag willen beheren en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent social media marketing en het winstgevend maken hiervan. Besteed daarom je social media vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over social media of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.