Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van links vanaf interne en externe webpagina’s, bijvoorbeeld van concullega's, naar een specifieke website. Het doel hiervan is een hogere waardering van zoekmachines zoals Google te behalen. Als jouw webpagina's dus vanaf externe websites worden benoemd en doorgelinkt wordt Google hier weer blij van en scoor je hoger.


Start een project

Interne en externe linkbuilding

Je hebt interne en externe linkbuilding en het verschil tussen beide is best noemenswaardig.

Interne linkbuilding
Interne linkbuilding is het plaatsen van linkjes waarop je door kunt klikken naar andere pagina’s, berichten of content binnen je website of webshop. Interne links plaatsen op je website is volledig onder eigen beheer en dat betekent dat je dit 100% onder controle hebt. Je bepaalt zelf wanneer iets doorlinkt naar een andere pagina en kan uiteraard altijd zelf kiezen naar welke pagina dit moet zijn.

Externe linkbuilding
Externe linkbuilding is het verkrijgen van links die naar jouw website verwijzen op andere websites. Doordat andere websites naar jouw website linken wordt het voor Google interessanter om jouw website sneller aan te bevelen op de zoekpagina. Het ligt voornamelijk aan jezelf als content beheerder of je relevante content plaatst waardoor websites al sneller naar jou gaan doorlinken.

Linkbuilding uitbesteden

Het is geen geheim dat wij linkbuilding graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent linkbuilding en hebben ook de nodige middelen om dit te boosten. Besteed daarom je linkbuilding vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over linkbuilding of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.