Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool die gebruikt wordt om bedrijfsinformatie weer te geven in Google Zoeken en Google Maps. Google Mijn Bedrijf zorgt er dus onder andere voor dat als een internetgebruiker jouw bedrijfsnaam of relevante zoektermen die met jouw bedrijf te maken hebben in Google intypt dat jouw bedrijf dan omhoog komt.


Start een project

Lokale vindbaarheid

Na het aanmaken van een bedrijfspagina op Google Mijn Bedrijf of door het claimen van je Google Bedrijfsprofiel als deze al eens is aangemaakt ben je zichtbaar op Google Zoeken en Google Maps met bedrijfsvermelding. Hierin staat belangrijke informatie zoals het adres van je bedrijfspand, een telefoonnummer, openingstijden en zelfs recensies van Google gebruikers. Je kunt bijvoorbeeld ook afbeeldingen weergeven die het klikken weer aantrekkelijker maken.

Google Mijn Bedrijf uitbesteden

Het is geen geheim dat wij het installeren en werkend krijgen van Google Mijn Bedrijf graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het installeren en werkend krijgen van Google Mijn Bedrijf. Besteed daarom je Google Mijn Bedrijf vraagstuk uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over Google Mijn Bedrijf of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

'T Bluk

Theehuis 't Bluk heeft ons gevraagd om hun huisstijl tot leven te laten komen op verschillende soorten drukwerk. Zo hebben ze hun eigen producten in huis en hebben klanten altijd een herkenningspunt als ze langs komen!

European Kennel Club

European Kennel Club is een gerenommeerde naam binnen de hondenregistratie industrie. De European Kennel Club (EKC) helpt hondenbezitters om hun hond te registreren via alle wettelijke vereisten. Ook geven zij hondenshows.