Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool die gebruikt wordt om bedrijfsinformatie weer te geven in Google Zoeken en Google Maps. Google Mijn Bedrijf zorgt er dus onder andere voor dat als een internetgebruiker jouw bedrijfsnaam of relevante zoektermen die met jouw bedrijf te maken hebben in Google intypt dat jouw bedrijf dan omhoog komt.


Start een project

Lokale vindbaarheid

Na het aanmaken van een bedrijfspagina op Google Mijn Bedrijf of door het claimen van je Google Bedrijfsprofiel als deze al eens is aangemaakt ben je zichtbaar op Google Zoeken en Google Maps met bedrijfsvermelding. Hierin staat belangrijke informatie zoals het adres van je bedrijfspand, een telefoonnummer, openingstijden en zelfs recensies van Google gebruikers. Je kunt bijvoorbeeld ook afbeeldingen weergeven die het klikken weer aantrekkelijker maken.

Google Mijn Bedrijf uitbesteden

Het is geen geheim dat wij het installeren en werkend krijgen van Google Mijn Bedrijf graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het installeren en werkend krijgen van Google Mijn Bedrijf. Besteed daarom je Google Mijn Bedrijf vraagstuk uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over Google Mijn Bedrijf of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Paramour Pursuits

Paramour Pursuits waagt zich verder weg om echt zinvolle gehoste ervaringen aan te bieden en belooft meeslepende reizen ver buiten de platgetreden toeristische paden. Wij hebben geholpen om dit unieke concept te realiseren.

Merkenbureau Van Asselt

Merkenbureau Van Asselt combineert een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening met een lage prijsstelling. De heren van Merkenbureau van Asselt hebben ons gevraagd om deze filosofie door te voeren in een nieuwe website.