Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool die gebruikt wordt om bedrijfsinformatie weer te geven in Google Zoeken en Google Maps. Google Mijn Bedrijf zorgt er dus onder andere voor dat als een internetgebruiker jouw bedrijfsnaam of relevante zoektermen die met jouw bedrijf te maken hebben in Google intypt dat jouw bedrijf dan omhoog komt.


Start een project

Lokale vindbaarheid

Na het aanmaken van een bedrijfspagina op Google Mijn Bedrijf of door het claimen van je Google Bedrijfsprofiel als deze al eens is aangemaakt ben je zichtbaar op Google Zoeken en Google Maps met bedrijfsvermelding. Hierin staat belangrijke informatie zoals het adres van je bedrijfspand, een telefoonnummer, openingstijden en zelfs recensies van Google gebruikers. Je kunt bijvoorbeeld ook afbeeldingen weergeven die het klikken weer aantrekkelijker maken.

Google Mijn Bedrijf uitbesteden

Het is geen geheim dat wij het installeren en werkend krijgen van Google Mijn Bedrijf graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het installeren en werkend krijgen van Google Mijn Bedrijf. Besteed daarom je Google Mijn Bedrijf vraagstuk uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over Google Mijn Bedrijf of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.