Google Adverteren

Google Ads (voorheen Google AdWords) is de meest populaire manier om te adverteren op het internet. Waarom? Nog steeds worden er dagelijks zo'n 5.4 miljard zoekopdrachten ingevoerd in Google. Ja echt, 5.4 miljard. Je zou als organisatie dus gek zijn om niks met Google te doen. Google Ads is een gratis tool van Google welke het mogelijk maakt om op verschillende manieren campagnes te draaien om jouw doelgroep aan te spreken.


Start een project

Google Ads voor meer conversies

Omdat Google Ads enorm uitgebreid is kun je verschillende campagnes met allerlei aparte instellingen en triggers draaien. Afhankelijk van je dagelijkse klikbudget genereer je hiermee websitebezoekers en de bedoeling is om deze te laten converteren door middel van een aankoop, het invullen van een formulier of het klikken op bepaalde onderdelen van je website. Door relevante tekst, foto en videoadvertenties te plaatsen kun je jouw doelgroep dus altijd met de juiste informatie aanspreken.

Google Ads werkt door middel van het PPC (pay-per-click) concept. Dit houdt in dat je per klik op je advertentie een bedrag betaalt. Dit bedrag wordt bepaald op basis van de zoekwoorden die je gebruikt en de concurrentie die ook al met die zoekwoorden adverteert.

Marktonderzoek door medewerkers van Jointly Heroes

Gecertificeerde Google Ads specialisten

Bij Jointly Heroes hebben wij SEA (search engine optimization) specialisten zitten die gecertificeerd zijn via het officiële Google programma. Bovendien is Jointly Heroes ook hard op weg om een officiële Google Partner te worden. Hiermee kunnen we jou dus verzekeren van adequaat campagnebeheer en de juiste expertise om deze winstgevend te maken.

Google Ads uitbesteden bij experts

Het is geen geheim dat wij het bedenken en werkend maken van advertentiecampagnes via Google Ads graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het draaien van winstgevende campagnes via Google Ads. Besteed daarom je Google Ads vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over Google Ads of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.