Website ontwerp

Bij het ontwerpen van een website komt veel kijken. Allereerst zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw wensen en hoe we deze eventueel tot een digitale uiting kunnen laten komen, maar we nemen ook een adviserende rol aan en overleggen bijvoorbeeld best practices van andere websites met je. Uiteraard gebeurt dit tijdens het drinken van een lekkere warme kop koffie. Na overleg en brainstormsessies beginnen wij met het ontwerp van jouw website en krijg je toegang tot een digitale "helikopter view" om het proces te volgen.


Start een project

Van een prototype naar de bouw

Voordat de website gebouwd wordt beginnen wij eerst met het ontwerp. Deze wordt gemaakt in Adobe XD en is via daar ook te volgen voor jou als opdrachtgever. Via Adobe XD is het bijvoorbeeld erg gemakkelijk om feedback te geven op losse componenten van het ontwerp. Pas na het akkoord van jou als opdrachtgever op het ontwerp beginnen wij daadwerkelijk met bouwen, dit zorgt voor een gestroomlijnd traject.

Bouwen met verstand

Tijdens het bouwen van de website denken wij niet alleen aan het goed neerzetten van het eerder gemaakte ontwerp. Wij kijken vooral naar de technische achterkant die er voor gaat zorgen dat jouw website razendsnel is, SEO-technisch is opgebouwd en volgens alle overige Google parameters een hoge score krijgt. We zorgen er dus niet alleen voor dat alles mooi en aantrekkelijk is, maar ook dat het goed werkt.

Website ontwerp uitbesteden

Wil jij het ontwerp van je website uitbesteden? Doordat wij nauwkeurig te werk gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals het ontwerpen van websites, bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen van websites. Besteed daarom je website ontwerp vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over het ontwerpen van websites of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

NUL36

NUL36 is een restaurant dat zit gevestigd op de Grote Markt in Almere. Door hun unieke interieur, het uitgebreide menu en gezellige terras is NUL36 snel populair geworden. Wij hebben het restaurant voorzien van drukwerk op maat.

M&N Bestratingen

M&N Bestratingen zet zich al jarenlang in om met hun expertise overal en altijd kwaliteit te leveren wat betreft het aanleggen van alle soorten bestratingen. Zij hebben ons gevraagd om hun website te vernieuwen en optimaliseren.