UI/UX design

UI staat voor de User Interface en UX staat voor de User Experience. Het verschil tussen beide is dat het bij de user interface vooral gaat om het aantrekkelijk maken van het ontwerp voor de bezoekers van de website en webpagina's. Bij de user experience gebeurt er meer aan de achterkant zoals het a/b testen, maken van wireframes en over het algemeen er voor zorgen dat een websitebezoek als 'aangenaam' wordt ervaren.


Start een project

User interface design

De user interface wordt vooral gezien als alles wat je aan de voorkant doet om het er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Denk hierbij aan het ontwerp op je website, de plaatsing van tekst en afbeeldingen, het aantal knoppen en hoe deze vormgegeven zijn en nog veel meer. De user interface moet er simpelweg voor zorgen dat mensen geïnteresseerd raken of blijven door het ontwerp en het gevoel van je website.

Een aantal punten van User Interface Design:

  • Zorgt voor interactie
  • Zorgt voor consistentie
  • Versterkt de klantreis

User experience design

Bij de user experience wordt er meer gekeken naar de technische achterkant van de website en/of webshop. Het sluit wel aan op het ontwerp, maar heeft meer de focus op de daadwerkelijke ervaring van de klant. Hoe snel laadt de website, hoe gemakkelijk is het te gebruiken, sluiten de visuele zichtbare onderdelen aan op mijn wensen, etc.

Een aantal punten van User Experience Design:

  • Zorgt voor een betere pagina-ervaring
  • A/B tests
  • Uitwerken van voorstellen in prototypes en/of wireframes

UI/UX design uitbesteden

Wil jij de gebruiksvriendelijkheid en de ervaring van je website ook verbeteren? Doordat wij nauwkeurig te werk gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals UI/UX design bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent UI/UX design. Besteed daarom je UI/UX design vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over branding of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.