Social media

Social media wordt tegenwoordig voor alles gebruikt. Mensen gebruiken het niet alleen om te kijken wat een bedrijf doet en hoe ze het doen, maar kijken ook vooral naar hoe andere mensen erover schrijven en hoe de algemene uitstraling van een bedrijf is ingericht.


Start een project

De tijden zijn veranderd

Tja, de tijden zijn veranderd. Waar we zo'n 25 jaar geleden nog een zeer negatief beeld hadden van het hebben van een mobiele telefoon, dragen we tegenwoordig bijna allemaal wel zo'n ding op zak. Van de grofweg 17 miljoen inwoners in Nederland zijn er 16,4 miljoen internetgebruikers. 11 miljoen Nederlanders gebruiken social media waarvan 9,8 miljoen mensen dit ook via hun mobiel gebruiken. 97% beschikt over een mobiele telefoon en 87% heeft een smartphone. Cijfers die er wel toe doen dus. Juist omdat er zoveel gebruik wordt gemaakt van smartphones en social media is het dus aan jou als bedrijf om hierop in te zetten.

Social media uitbesteden

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen idee hebt hoe je jouw social media accounts kan aanpakken. Iedereen wilt natuurlijk veel interactie creëren, maar hoe bereik je zoiets? Doordat wij nauwkeurig te werk te gaan met de identiteit onderdelen van een bedrijf zoals het beheren van social media accounts bouw je sneller een échte merkidentiteit op.

We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent social media beheer. Besteed daarom je social media vraagstukken uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over social media of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Paramour Pursuits

Paramour Pursuits waagt zich verder weg om echt zinvolle gehoste ervaringen aan te bieden en belooft meeslepende reizen ver buiten de platgetreden toeristische paden. Wij hebben geholpen om dit unieke concept te realiseren.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.