Optimalisatie

Het optimaliseren van jouw online platform is voor ons de hoogste prioriteit. Alles kan er prachtig uitzien qua design, maar hoe scoort je website op alle parameters die er toe doen? Wij optimaliseren elke vorm van online platforms voor onze klanten om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.


Start een project

Aansluitend aan het online platform

Met optimaliseren bedoel we niet alleen het optimaliseren van knoppen, functies en componenten. Wij stellen de server qua waardes zo in dat deze het beste overeenkomt met de onderdelen die erop draaien. Jij hoeft je dus nooit druk te maken over serverprestaties, lekker toch?

Google Lighthouse

Wij scannen alles met Google lighthouse om te zien of het platform goed gekeurd is door Google. Lighthouse verricht een scan uit op jouw website waarmee de kwaliteit van je pagina's wordt berekend. Tijdens de bouw, maar ook nadat alles live staat doen wij regelmatig een scan om te kijken of alles naar behoren werkt.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.