Optimalisatie

Het optimaliseren van jouw online platform is voor ons de hoogste prioriteit. Alles kan er prachtig uitzien qua design, maar hoe scoort je website op alle parameters die er toe doen? Wij optimaliseren elke vorm van online platforms voor onze klanten om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.


Start een project

Aansluitend aan het online platform

Met optimaliseren bedoel we niet alleen het optimaliseren van knoppen, functies en componenten. Wij stellen de server qua waardes zo in dat deze het beste overeenkomt met de onderdelen die erop draaien. Jij hoeft je dus nooit druk te maken over serverprestaties, lekker toch?

Google Lighthouse

Wij scannen alles met Google lighthouse om te zien of het platform goed gekeurd is door Google. Lighthouse verricht een scan uit op jouw website waarmee de kwaliteit van je pagina's wordt berekend. Tijdens de bouw, maar ook nadat alles live staat doen wij regelmatig een scan om te kijken of alles naar behoren werkt.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.

Arcuris Bedrijfsmakelaars

Arcuris Bedrijfsmakelaars is een begrip als het gaat om bedrijfshuisvesting in Flevoland en daarbuiten. Betrokken, betrouwbaar, gedreven: dat zijn de kwalificaties van Arcuris Bedrijfsmakelaars.