Onderhoud

Net als een auto heeft een server ook regelmatig onderhoud nodig. Zonder onderhoud gaat de server namelijk achteruit en kunnen er allerlei problemen ontstaan met het updaten en bijwerken van je website, maar ook het draaiende houden ervan. Dit is de reden dat wij op vaste momenten in de week onderhoud verrichten aan onze server. Het mooie is dat dit verder geen invloed heeft op jouw website. Deze blijft namelijk gewoon online tijdens ons onderhoud.


Start een project

Data altijd beveiligd door wekelijkse back-ups

Hoe vaak hebben we al verhalen gehoord van websites die al hun data kwijt zijn geraakt na een hack of soortgelijke gebeurtenissen door het niet uitvoeren van back-ups? Te vaak inderdaad. Wij zorgen wekelijks voor back-ups van jouw online platform waardoor een gedeelte van onze server altijd voorzien is van een oudere versie van je website. Mocht er dus ooit iets gebeuren, en hier gaan wij natuurlijk niet van uit, kunnen wij jouw online platform in een handomdraai weer terugdraaien naar de oude staat.

Updates

Niet alleen het maken van back-ups verbeterd de serverbeveiliging. Wij houden de server up-to-date zodat we de laatste beveiligingsmaatregelen aan deze server toe kunnen voegen. Ook updaten we de website handmatig om te zien of deze goed blijft draaien na het updaten. Problemen worden dus op voorhand al geëlimineerd.

Held Stukadoors

Held Stukadoors bestaat sinds 2007 en helpt klanten met hoogstaand stucwerk. Wij hebben voor Held Stukadoors een nieuwe en stoere website gebouwd waar klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen en projecten kunnen bekijken.

Fin-Match

Fin-Match is opgericht met de missie om ondernemers hun ambities te laten realiseren met behulp van een passende bedrijfsfinanciering. Door hun stijgende groei wilden zij het online platform vernieuwen en professionaliseren.