Google Workspace

Google Workspace is momenteel de snelst groeiende dienst van Google. Google Workspace, voormalig 'Google Apps for Work' bestaat uit meerdere programma's die ervoor zorgen dat jouw interne processen gestroomlijnd worden.


Start een project

Een all-in-one toolpakket van Google

Momenteel vallen de volgende diensten onder Google Workspace:

  • Gmail
  • Documenten
  • Spreadsheets
  • Drive
  • Agenda
  • Hangout

Al deze programma's hangen met elkaar samen wat er voor zorgt dat al jouw data altijd met elkaar verbonden staat en ook in de Google cloud (Google Drive) wordt opgeslagen zonder dat je hier zelf actie voor hoeft te ondernemen.

Google Workspace voor jouw bedrijf

Wil jij ook gebruik maken van de snelstgroeiende dienst van Google die er niet alleen voor zorgt dat interne processen verbeterd worden, maar ook voor de zekerheid dat je data op een veilige plek wordt opgeslagen? Wij kunnen de Workspace voor jouw organisatie en iedereen die daar mee verbonden is aanmaken, installeren en werkend krijgen.

Paramour Pursuits

Paramour Pursuits waagt zich verder weg om echt zinvolle gehoste ervaringen aan te bieden en belooft meeslepende reizen ver buiten de platgetreden toeristische paden. Wij hebben geholpen om dit unieke concept te realiseren.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.