WordPress CMS

WordPress is een opensource software om bijvoorbeeld websites mee te bouwen. Wij gebruiken WordPress bijvoorbeeld als CMS en bouwen in de broncode van WordPress onze websites en webshops. De database, beveiliging hiervan en updates worden ook vanuit WordPress gedaan. Dit scheelt namelijk een hoop onderhoud vergeleken met een eigen gebouwde CMS.


Start een project

Meest gebruikte CMS

Wat veel mensen vergeten is dat WordPress niet alleen bestaat uit templates, thema's en voorgekauwde slideshows. WordPress is een zeer functionele tool (CMS) zolang de gebruiker weet hoe je het systeem correct tot zijn volledigheid laat komen. Schrik dus niet van de naam WordPress, maar laat je overtuigen door de voordelen die het platform kan bieden.

Bouw in blokken

Wij bouwen onderdelen van het online platform op met een soort blokkensysteem die we speciaal voor onze klanten ontwikkelen. Dit blokkensysteem kunnen de gebruikers vervolgens naar eigen inzicht hergebruiken. Op deze manier is er veel vrijheid in het aanpassen en uitbouwen van de website en hoef je niet voor elke kleine wijziging bij ons aan de bel te trekken.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.