Webshop bouwen

Een webshop is een ideale manier om jouw productaanbod via online aan te bieden en te verkopen. Een webshop moet niet alleen makkelijk te gebruiken zijn, maar moet ook interactief zijn met de gebruikers. Een goede webshop vraagt om goed management, heldere informatie en goede bereikbaarheid om succesvol te zijn. Natuurlijk zijn er meer maatstaven waar rekening mee gehouden moet worden en deze leggen we je graag uit tijdens een bakje koffie.


Start een project

Passend platform voor jouw webshop

Voor het maken van webshops bestaan tientallen verschillende systemen. Voor elk soort webshop is er weer een betere optie dan de andere. Denk aan WooCommerce, Shopify, Lightspeed en Magento bijvoorbeeld. Wij ontwerp je webshop op basis van de mogelijkheden die het platform biedt. In deze beschikbare platforms is ook weer erg veel handmatig aan te passen zodat de webshopinstellingen echt staan afgesteld op jouw productaanbod.

Meerdere manieren om jouw aanbod te presenteren

Er zijn meerdere manieren van online verkopen. Denk aan een marketplace waar je werkt met categorieën, een webshop met verschillende abonnementsvormen of webshops waar je digitale producten kan aanschaffen. Voor elke organisatie zijn er opties die het beste aansluiten bij de bedrijfsfilosofie. Een goed verkopende webshop bestaat voornamelijk uit:

  • Juiste presentatie van aanbod
  • Duidelijke call-to-action knoppen
  • Makkelijk te gebruiken interface
  • Snelle verwerking van product in winkelmand tot het afrekenen

E-commerce systemen en betalingen

De webshops die wij bouwen worden regelmatig gekoppeld met de e-commerce systemen van bijvoorbeeld bol.com, myparcel en andere aanbieders. Door deze koppeling wordt het voor jou als verkoper makkelijker gemaakt om je aanbod via andere websites aan te bieden en om je aanbod naar mensen te versturen die een bestelling hebben geplaatst.

Webshop laten bouwen op maat

Het is geen geheim dat wij het ontwerpen en bouwen van jouw webshop graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen van winstgevende webshops en alles daaromheen. Besteed daarom je webshop op maat uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over het bouwen van webshops of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Adviesopmaat

De eigenaar van Adviesopmaat heeft ons gevraagd om een platform te ontwikkelen waarin het voor bezoekers makkelijk wordt om onafhankelijk advies te krijgen over een ruim bestand aan diensten in combinatie met een contactformulier.

M&N Bestratingen

M&N Bestratingen zet zich al jarenlang in om met hun expertise overal en altijd kwaliteit te leveren wat betreft het aanleggen van alle soorten bestratingen. Zij hebben ons gevraagd om hun website te vernieuwen en optimaliseren.