E-learning

E-learnings worden geassocieerd met leeractiviteiten waarbij interactief gebruik wordt gemaakt van een telefoon, computer of tablet. Het zijn leervormen die uitsluitend online te volgen zijn. Iets wat dus compleet bij deze tijd past en wat er ook voor heeft gezorgd dat het ontwikkelen en gebruiken van e-learnings steeds populairder wordt.


Start een project
lms systeem voor websites

E-learnings voor iedereen

Passende E-learnings voor jouw doelgroep. Handmatig gecodeerd zodat deze perfect aansluit op jouw wensen. Ongeacht welke branche of het soort bedrijf. Een E-learning draagt bij aan interactieve manieren om educatie aantrekkelijker te maken. Ook het ontwerp hiervan en de werking dragen hier aan bij.

 

E-learning uitbesteden

Het is geen geheim dat wij het ontwerpen en bouwen van jouw E-learning graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen van interactieve E-learnings en alles daaromheen. Besteed daarom je E-learning uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over het bouwen E-learnings of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Rankingpartner

Bij Rankingpartner helpen ze bezoekers met het vergroten van hun online vindbaarheid. De vraag aan Jointly Heroes was om een strakke en duidelijke website te ontwerpen en bouwen met call-to-actions en een simpel contactformulier.

Triple Pharma B.V.

Triple Pharma B.V. is dé specialist in het opzetten van een eigen lijn voedingssupplementen. Zij waren op zoek naar een partij die kon helpen en adviseren in het bouwen van hun nieuwe bestelplatform met complexe componenten.