E-learning

E-learnings worden geassocieerd met leeractiviteiten waarbij interactief gebruik wordt gemaakt van een telefoon, computer of tablet. Het zijn leervormen die uitsluitend online te volgen zijn. Iets wat dus compleet bij deze tijd past en wat er ook voor heeft gezorgd dat het ontwikkelen en gebruiken van e-learnings steeds populairder wordt.


Start een project
lms systeem voor websites

E-learnings voor iedereen

Passende E-learnings voor jouw doelgroep. Handmatig gecodeerd zodat deze perfect aansluit op jouw wensen. Ongeacht welke branche of het soort bedrijf. Een E-learning draagt bij aan interactieve manieren om educatie aantrekkelijker te maken. Ook het ontwerp hiervan en de werking dragen hier aan bij.

 

E-learning uitbesteden

Het is geen geheim dat wij het ontwerpen en bouwen van jouw E-learning graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen van interactieve E-learnings en alles daaromheen. Besteed daarom je E-learning uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over het bouwen E-learnings of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Flamingo Beer

Flamingo Beer is een biermerk dat wordt gebrouwen op het prachtige eiland Bonaire. Jointly Heroes kreeg de opdracht om drukwerk zoals bierviltjes, bestickering, beachflags en drankkaarten te ontwerpen en op te sturen naar Bonaire.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.