Website op maat

Websites maken kan iedereen, maar websites op maat bouwen is andere koek. Met website op maat bedoelen we van wireframes tot uitgebouwde broncode. Hiermee zorgen wij niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor het feit dat elke website voor onze klanten uniek is. Niks is gekopieerd. Wat is er nou vetter dan een 'one of a kind' website te hebben in plaats van templates die al door duizenden worden gebruikt?


Start een project

Geen vaste thema's en/of templates

In plaats van het standaard gebruiken van thema's en/of templates bouwen wij vrijwel alles custom. Waarom? Omdat het meer uniek is, beter in te delen is en makkelijker aanpasbaar. Dat klinkt gek, omdat juist alles custom is, maar door het bouwen van websites op maat kunnen wij gemakkelijk bepalen waar jij als klant dingen wel en niet kan aanpassen. Bij een thema en/of template werk je met vaste en vooraf bepaalde blokken die vrijwel niet aan te passen zijn.

WordPress als CMS

Vaak hebben mensen een negatief beeld van WordPress omdat dit snel geassocieerd wordt met het gebruiken van bovengenoemde thema's en templates. Bij Jointly Heroes gebruiken we WordPress puur als CMS (content management system) en bouwen de website op in de broncode van WordPress zelf. Dit gedeelte is toegankelijk voor iedereen en noemen we open source. Door een gigantische community met leergierige developers is het uitgegroeid tot één van de beste manieren om te bouwen. Zo heb je wel de beveiliging en de gebruiksvriendelijkheid van WordPress, maar is de rest puur custom en uniek.

De extra voordelen van WordPress gebruiken als CMS zijn bijvoorbeeld ook het inrichten van een zeer gebruiksvriendelijke omgeving voor jou als klant waarin je dingen als titels, tekst en afbeeldingen in een handomdraai aan kan passen. Vragen hierover? Stel ze gerust.

Tools & functies

Bij een website horen ook tools en extra functies. Denk aan reserveringssystemen, contactformulieren, chatfuncties en dingen als heatmaps, nieuwsbrieven en trackingtools. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat wist je waarschijnlijk al. Wij versterken de websites die wij bouwen met de benodigde tools die niet alleen voor een betere website ervaring zorgen, maar ook meer klandizie als doel hebben. Kort gezegd; wij proberen jouw website zo winstgevend mogelijk te maken.

Website laten bouwen op maat

Het is geen geheim dat wij het ontwerpen en bouwen van jouw website graag voor je overnemen en het lijkt ons geweldig om hier samen over in gesprek te gaan. We willen onszelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar wij zijn uiteraard overtuigd van onze kwaliteit omtrent het ontwerpen van winstgevende websites. Besteed daarom je website op maat uit aan onze experts zodat jij je kan richten op het ondernemen. Heb je andere vragen over onze websitebouw of wil je advies over andere diensten? Neem hier dan gerust contact met ons op.

Parra.nu

Parra.nu is een van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een online platform dat jou op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Stabiele hosting is dus noodzakelijk.

Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker bij de VPRO. Danny heeft ons gevraagd om een platform voor hem te bouwen waarin hij zijn gemaakte programma's kan tentoonstellen. Ook is er een unieke blog gebouwd.